www.ramopunk.com

Ramopunk-uutisia   Ramopunk-linkkejä  Vieraskirja

Klamydia

Klamydia Nosturissa 10.4.09 (kuva: Ilpo).

Klamydialla on viralliset nettisivut osoitteessa www.klamydia.fi. Klamydiaa voi bongailla myös näillä sivuilla tämän Klamydia-osion lisäksi ainakin Ramopunk-uutisista ja keikkaraporteista Ramopunkit keikoilla -osiosta. 

Klamydia ei paljon esittelyjä kaipaa, mutta kerrotaan nyt sen verran, että bändin esikuviksi voi mainita sellaiset nimet kuin Ramones, Misfits ja Motörhead. Suomalaiseen ramopunk-sceneen on bändillä vahvan hengenheimolaisuutensa lisäksi paljon muitakin kiinnekohtia. Bändi on keikkaillut paljon ramobändien kanssa niin pitkän uran alkupäässä, kuin myöhemminkin ja Klamydian levy-yhtiö Kråklund Records on julkaissut kunnioitettavan pitkän listan ramopunk sceneen liittyvää musiikkia. Listalta löytyy sellaisia nimiä kuin James Puhto-Ren, Himanes, Häiriköt, Pojat, Mopot, Usher Boys ja Problems. Deltaljitietona mainittakoon, että Klamydian Kesäöitä -biisissä lauletaan Häiriköiden kuuntelemisesta...

Paljoa ei tässä 24.4.09 avatussa Klamydia-osiossa vielä ole asiaa koossa. Eiköhän sitä tänne jotain jatkossa kerry lisääkin, mutta tästä alkaa Vesku Jokinen ja Rujoa taidetta...

M!ka

 

Share |

2011

Kulunut vuosi oli Klamydialle napakymppi

Aputoimittaja Kipi jututti Vesku Jokista (Ramopunk-uutiset 23.12.11)

Klamydia (kuva: Jussi Kilponen)

Vesku Jokinen ja Loputon luokkaretki

Klamydian Vesku Jokinen ennätti hetkeksi turinoimaan Ramopunk.comin aputoimittaja Kipin kanssa tuoreen Loputon luokkaretki  pitkäsoittonsa  kappaletarjonnasta.

Myyntilistojen kärkisijoille noussut Loputon luokkaretki on tuplacd, jossa on uuden studiolevyn lisäksi bonuksena "Wanaja-live", joka taltioitiin kesällä 2010 Hämeenlinnassa. Aiheina luokkaretkellä käsitellään mm. parisuhteen riitaproblematiikkaa, unohdettuja Idols-tähtiä, kiertue-elämän arkea ja luonnon mullistuksia. Kansimaailma on Juho Juntusen käsialaa. ( Julkaistu 28.9.11)

Vesku Jokinen nauttii keikkailla juhannuksena

(Ramopunk-uutiset 6.7.11)

2010

Klamydialla pyyhkii hyvin

Aputoimittaja Kipi jututti Vesku Jokista (Ramopunk-uutiset 2.12.10).

2009

Miljoonan kilsan tennarit -ep

Ramopunk-uutiset 19.5.09

Vesku Jokinen ja Rujoa taidetta

Klamydian Vesku Jokinen kirjoitteli kommentteja Rujoa taidetta -levyn biiseistä. (24.4.09)

Klamydian Vesku ja Severi Puustockin lavalla kesällä 2008 (kuva: Ilpo).

 

Kävijälaskuri