www.ramopunk.com 

Unicorn

Takaisin Unicorn etusivulle

UNICORN 3
• RAMONIAANINEN ROCK- JA SARJAKUVALEHTI • 3. NRO • 1991 JOULU • 5 MK •
Unicorn 3, talvi '91
Painettu...: 020192
1. Painos...
© Tiina & Tepa
With kind and very special arrangement to M!ka and www.ramopunk.com

 

UNICORN 3, sivu 26

HÄIRIKÖT
MIEHISTÖN-
VAIHDOS-
SPESIAALI

  Kun en itsekään ole ehtinyt nähdä samaa Häiriköt-kokoonpanoa kahta kertaa on ehkä syytä selvittää, ketkä ovat bändissä milloinkin soittaneet ja ketkä soittavat nyt.

  Ekan EP:n, Moukarimiehen aikoihin Häiriköt oli perhebändi. Erkon lisäksi bassossa oli Tomi Salonen ja rummuissa Mikko Salonen. Mikkoa seurasi Tenttu, joka oli Järkeäkonnitus-EP:llä ja on vasta syksyllä '91 tippunut pois. Tomi lähti USA:an vaihto-oppilaaksi, basistin paikka oli jonkun aikaa tyhjänä, mutta nyt Häiriköillä on taas uusi kokoonpano.

  Uusi basisti tottelee nimeä Jani. Kuva räpättiin Lepakossa 5.12, jolloin uusi miehistö käsittääksemme esiintyi ekaa kertaa. Ja keikkahan oli hieno! Häiriköiden suosio on ihan toisissa sfääreissä kuin puolisen vuotta sitten. Uusi rumpali on Maukka - paljoa ei miehestä näkynyt, musta hiuskuontalo ja mustat lasit oli kaikki, mitä filmille tarttui.

  Syitä Tentun lähtöön oli monia. Rumpalimme katkoi kätensä autolla mällätessään (taas... lat.) ja tuli väkivaltaisesti ulosheitetyksi Tavalta. Yksikätinen rumpali ei luonnollisesti ole parhaimmillaan, ja käsittääksemme Tenttu oli muutenkin kyllästynyt koko touhuun.

  Mutta Häiriköthän jatkaa soittamista kunhan Erkko vaan välttyy telomasta itseään.

  Tätä kirjoitettaessa aikoja Toisen listan kärkitiloilla ollut Järkeäkonnitus on vieläkin neljäntenä, joten ostakaa ihmeessä äkkiä omanne, jos ette vielä omista, ei ne 600 EP:tä loputtomiin riitä!

  Sellaista Häirikkö-rintamalta, toivottavasti nykyinen miehistö kestää edeltäjiään kauemmin...!

JANI

© Tiina & Tepa
With kind and very special arrangement to M!ka and www.ramopunk.com

 

Kävijälaskuri