www.ramopunk.com 

Unicorn

Takaisin Unicorn etusivulle

UNICORN 3
• RAMONIAANINEN ROCK- JA SARJAKUVALEHTI • 3. NRO • 1991 JOULU • 5 MK •
Unicorn 3, talvi '91
Painettu...: 020192
1. Painos...
© Tiina & Tepa
With kind and very special arrangement to M!ka and www.ramopunk.com

 


UNICORN 3, sivu 20

PIENET & PYÖREÄT

NE LUUMÄET: Onnellinen perhe (POKO, PIS 301)

  Lokakuussa käkin jalka paketissa neljän seinän sisällä, mutta sitten tuli tämä single. Jo kannet sai tunnelman nousemaan kattoon. Iloisesti virnuava Onnellinen perhe jököttää olohuoneessaan. Seinällä roikkuu Taistelevat metsot. Pikkupojan suu on tippunut paitaan, faijalla on I was Torrelimonos -paita, kamalat kalsarit, viikset ja pesisstaga, ja isoille pojille vielä Ramo- ja Luumäki-paidat. Näin se pitää tehdä! Töistä tuodaan alleviivaustusseja ja niillä sitten väritetään koko hoito. Äitille vihreet hiukset ja kaikille terveen oranssi naamataulu. Oikeeta hauskaa.

  Oikeastaan pelkät kannet olisi riittänyt piristämiseen, mutta kun sisältökin on mansikoita. Onnellinen perhe on niin hyvä, ettei edes huomaa kavahtaa sekunnin kaulalla vältettyä 4 minuutin progerajan ylitystä. Ällikällä on nätti. Mä en haluu mennä mihinkään jatkaa Mä en haluu... -perinnettä, ja mikäs siinä. Mistäköhän johtuu, että sanat toi mieleeni Ramoneksen I can't make it on time:n? Jotain samaa henkeä niissä on. Outoa. Kun koko sinkku oli kuunneltu, havaitsin taas jalkani surkean tilan. Täytyi piilottaa tämä sinkku odottamaan parantumistani, sillä eihän sitä pysty pomppimatta kuuntelemaan. Ens kesänä muuten taas Torremolinokseen! Kuka on rikkonu mun jojon? Vei toffeet suusta! Ne Luumäet on mielestäni hyvä yhtye.

  __________________________________________


POJAT: Pasi Virtanen / B5 (POKO, PIS 302)

  Jälleen ovat Pojat tehneet hienon singlen. Kummatkin piisit, Pasi Virtanen ja B5 ovat Poikamaisen hyviä.

  Pasi Virtanen on keikoilla jaksanut ilahduttaa, eikä se pysäytä vauhtijalkaa singlelläkään. Pasin plussaksi mainittakoon vielä piisin loppupuolen loistava Pasi-osa. Se on hyvä, vaikka ilman ohutäänistä tyttökuoroa se olisi vielä parempi.

  B-puolen B5 on melkein Pasiakin parempi. Se on katkera kertomus jättämisestä. Se sattuu. Sinkun ainoiksi miinuksiksi jäivät A-puolen tyttökuoro ja tylsä manserock-kansi.

  Santalahti takaisin taustalaulajaksi ja Söderholm piirtämään kansia!!!!!!

  __________________________________________


Lowdown Shakin' Chills: (I don't wanna) Say goodbye / Need you now (Hiljaiset, HIKS 023)

  Lowdown Shakin' Chillsit ja God's Lonely Menin jäbät ovat kavereita, ja sen kuulee musiikistakin. Mutta siinä missä salolainen veljesbändinsä kaartaa kohti poppia pysyy LSC rokimmalla linjalla. Tämä sinkku ei kuitenkaan ole vallan loistokas; kaipaisin komppaavampaa skittaa ja lyhyempiä piisejä.

  Suurempiin haukkuihin ei kuitenkaan ole tarvetta - tästä on hevitilutus ja muu poseeraussköndä kuitenkin tarpeeks kaukana.

  Kannet ei oikeen iske, mutta eiväthän nuo sinkkuhyllystä mihinkään näy. Joten plussan puolelle jää tämä lätty, ja kun bändin kolmaskin sinkku on kiva, niin voisin jopa suositella tietyin varauksin.


© Tiina & Tepa
With kind and very special arrangement to M!ka and www.ramopunk.com