www.ramopunk.com 

Unicorn

Takaisin Unicorn etusivulle

UNICORN 4
• RAMONIAANINEN ROCK- JA SARJAKUVALEHTI • 4. NRO • SYKSY 92 • 10 MK •
Unicorn 4, syksy 92
1. PAINOS, 31.8.92.
© Tiina & Tepa
With kind and very special arrangement to M!ka and www.ramopunk.com

 


UNICORN 4, sivu 5

PIIRI PIENI PYÖRII...

  * Jos toisen käden huhu Ne Luumäet -loisto-orkesterin mahdollisesta hajoamisesta pitää paikkansa, lupaamme me surussamme lopettaa lehdenteon, ja tehdä Luukkosten tavoin tilaa nuoremmille ramokyvyille.

  * Viel elää kapitalismin henki! Eräänkin rockin ajankohtaislehden kalju päätoimitus on rajannut lehtikelpoisen ramorockin Ne Luupojat Surf -kolmiyhteyteen. Linjapoliittinen diskriminointi paljastui Häirikköhaastattelukohun yhteydessä. "Ei niistä juttua, kun ne kopioi Luumäkiä" -politiikka sietää sapiskaa. Kun hintakin vaan nousee ja ilmotkin maksaa, pitää vakavasti miettiä riittäisikö Tekniikka ja Talous tyydyttämään torstain lehdentarpeen. Juukeli.

  * Seuraa toimituksen ykköspalindromi! Kampuksella kyllästymiseen asti kuultujen sanavääntelyjen helmi on tulevien biologien käsialaa:
RAMONES KUSI SUKSEN, OMAR!

  *Ramosedät kävivät taasen Suomessa, mutta Nummirockin keikasta ei puhuta! Toimittajattarenne kun onnistuivat missaamaan sen reiän seinään kaivertamisen eli innokkaan työskentelyn takia. Latteaa, mutta luotettavat lähteet kuvailivat keikkaa normaaliksi.

  * Ne Luupojat Surf -leiristä on vuotanut suunnitelmakuiskailuja koskien mahdollista joulusinkulaa!

  * Naulapäät, akateeminen ramorock-yhteenliittymä on nähnyt päivänvalon, ja kaikkea kivaa on tulossa! UC:n toimitus on perustajajäsenistössä ajatuksen keksijäsielun keralla, joten meiltä saa kysellä.

  * Hassu kuriositeetti oli kuulemma Pojat-yhtyeen keikka kermamaineisella KY-Exit-klubilla, jossa kourallinen teekkareita nojaili tuopposiinsa. Mitä seuraavaksi? Klamydia Arkadiaan... On paikkoja, jonne innokkainkaan fani ei eksy...

  * Häiriköillä on taas, jälleen, vaihteeksi... uusi basisti! Tavalla 30.6. ainakin ex-bassoilija Jani oli yleisön joukossa ja lavalla tökötti nuorekas vaalea siilitukkainen poika. Tiedä sitten... Jenkki-Salonen kuulemma...

  * Nämä ovat loistavia bändejä: Broken Toys, Fastbacks, Sloppy Seconds ja Bates.

  * Luukkosilta on erohuhuista huolimatta tulossa slovari-ep (mm. Pet Sematary suomeksi)... nam! ja kukaties yhteisrundi Die Toten Hoseneiden kera.


© Tiina & Tepa
With kind and very special arrangement to M!ka and www.ramopunk.com