Suuri suunnittelukilpailu – suunnittele Punkmuseolle uusi kuva t-paitaan

Nyt on aika teroittaa värikynät, liidut, pensselit ja photoshopit, sillä Punkmuseo käynnistää suuren suunnittelukilpailun. Nyt on sinulla mahdollisuus saada tekeleesi paitaan, ehkä muuallekin. Vaatteisiin, joita muut katselevat ihaillen ja kateudesta huokaillen.

Lue siis ohjeet ja säännöt huolella. Mainetta on luvassa, mammonaa ei niinkään, tai ei siis yhtään, valitettavasti.

Suunnittelukilpailu – Ohjeet ja säännöt

 1. Paitaan painettava kuva voi olla suunniteltu käsin tai digitaalisesti, sinun valintasi.
 2. Kuva tullaan painamaan silkkipainolla mustaan t-paitaan valkoisella värillä. Eli yksivärinen kuva kyseessä.
 3. Kuvassa pitää olla teksti ”Punkmuseo” vapaasti valitulla tavalla tai sitten voit käyttää Punkmuseon ”virallista” logoa, joka on nähtävillä ja ladattavissa tämän sivun lopussa.
 4. Lähetä tekeleesi joko sähköpostilla osoitteeseen punk@punkmuseo.fi tai postitse osoitteeseen Punkmuseo c/o Elmu, Tulppakuja 4, 00880 31.12.2023 mennessä.
 5. Mikäli lähetät digiversion kuvastasi, älä lähetä suurempaa tiedostoa kuin 5 Mt tässä vaiheessa.
 6. Kilpailun raadin muodostavat Kirsi-Leena, Mikko ja Vesa. Tuomariston äänivaltaisena sihteerinä ja riitojen ratkojana toimii Miika.
 7. Tuomaristolla on oikeus valita useampi kuin yksi voittaja, tai olla valitsematta yhtään voittajaa.
 8. Kilpailun palkintona voittaja(t) saa ilmaiseksi esineen tai esineet, missä voittajaksi valittua kuvaa/kuvia on käytetty.
 9. Huomaa, että ns. pinkkamme on yhtä paksu kuin muutamalla näkkärinmurulla päällystetty tyhjä pöydän pinta, eli tästä syystä kohdan 8 palkinto on ainoa, mitä voimme luvata.
 10. Kilpailuun lähetettyjen töiden tekijänoikeudet ovat tekijöillä. Punkmuseo saa vapaat käyttöoikeudet töiden arkistointiin sekä käyttämiseen omassa toiminnassaan.

2 ajatusta aiheesta “Suuri suunnittelukilpailu – suunnittele Punkmuseolle uusi kuva t-paitaan”

  1. Punkmuseo

   Punkmuseon omat tilat ovat auki maanantaisin klo 13-18 (https://www.punkmuseo.fi/yhteystiedot/). Joko meidän tai yhteistyössä muiden kanssa järjestettyjä näyttelyitä voi nähdä pitkin vuotta siellä sun täällä. Eilen aukesi Porin Anniksella (https://www.pori.fi/vapaa-aika/kulttuuri/kulttuuritalo-annis/avoin-seina-galleria/) Satakunta-punk-näyttely ja tänään aukeaa Seinäjoella sekä Rytmikorjaamolla (https://www.rytmikorjaamo.fi/klubi) että Apila-kirjastossa (https://vaikuttavuus.kirjastot.fi/apila.html) Pohjanmaapunkkia esittelevä näyttely. Tervetuloa!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *