Tule mukaan tämän hetken merkittävimpään suomalaiseen kulttuuritekoon!

Jep, näet ihan oikein, vuoden 2024 jäsenpinssit ovat pinkkejä! Voi kauhia!

Nyt kun taas kerran – toinen kertahan on jo toistoa ja siksi oikeutettua käyttää ”taas kerran”, vai mitä? – katselee taaksepäin, niin onhan sitä pakko hymyillä. Niin paljon on tapahtunut ja tehty. On ollut näyttelyitä siellä sun täällä, ainakin Helsingissä, Espoossa, Jokelassa, Pirkkalassa, Tampereella, Oulussa, Vaasassa ja Porissa. Tulossa ainakin Jyväskylään, Helsinkiin ja Kuopioon sekä muuallekin.

Arkistossa on digitoituna sellaiset runsas 12000 kuvaa ja määrä kasvaa koko ajan. Julkaisua pukkaa, ainakin yksi per vuosi, sekä keikkaluonteisia tapahtumia useammin. Radio-ohjelmiakin on pari viikossa, podcastejakin väsätään, kai sitä kohta telkkuunkin koitetaan ängetä. Ja suunnitelmissa on vaikka mitä, etenkin se oma museo, jota tulemme kevään aikana harjoittelemaan Helsingin Lauttasaaressa, mistä lisätietoja myöhemmin.

Jos tähdet, horoskoopit tai tämän elämän tietokonesimulaation bitit asettuisivat kohdilleen, tänä vuonna voisimme jo avata oman museon. Ellei, niin sitten ensi vuonna. Tai sitä seuraavana. Viimeistään.

Kaiken tämän toiminnan ovat mahdollistaneet vajaat 400 Suomen Punkmuseon kannatusyhdistys ry:n jäsentä ja heidän jäsenmaksunsa. Helvetin hienoa, etenkin koska vastineeksi Punkmuseo ei ole voinut tarjota mitään. Muuta kuin olla mukana prosessissa ja työssä, jossa maalina on oman museon avaaminen. Vaikka tuntuukin ehkä vähäiseltä, ehkä jopa hivenen hassulta, mutta näitä se ei ole, sillä oikeasti, kuinka moni on perustanut museon? Me, Punkmuseon jäsenet, olemme sitä tekemässä ja se on helvetin hieno ja arvokas kulttuuriteko.

Joten, jos et ole vielä Punkmuseon jäsen, niin hyppää mukaan tähän suureen suomalaiseen kulttuuritekoon. Parin stoben, tai useamman mikäli niin haluat, hinnalla olet tekemässä hyvää, luomassa uutta (punk)kulttuurin rintamalla, jotakin ainutlaatuista, jotakin joka tullaan muistamaan ja tulee elämään ”ikuisesti”. Jäseneksi liittyminen on helppoa, seuraa vain tätä linkkiä: https://www.punkmuseo.fi/jaseneksi/

Punkmuseon avaaminen on teko, joka ponnistaa tee se itse -eetoksesta ja -hengestä. Me voimme ja tulemme avaamaan Punkmuseon, koska haluamme. Ja kun haluamme, voimme ja näin teemme.

Punk & Peace!

4 ajatusta aiheesta “Tule mukaan tämän hetken merkittävimpään suomalaiseen kulttuuritekoon!”

 1. Mites jo jäsen saa ostaa tuon pinkin pinssin? Saisiko jotenkin kimppaan jos ostaa avaimenperän ja vaikka tpaidan samalla.

  1. Punkmuseo

   Tuo pinkki pinssi on tämän vuoden ”jäsenkortti” eli tulee automaattisesti kaikille jäsenmaksun maksaneille. Erikseen sitä ei voi/saa ostaa.

 2. Erittäin antipinkille naisihimiselle tämon kyllä isoo vaikeus. Mutta samalla niin loistava näyttö vastahankahan olemisesta!
  Ikinä en oo mitää pinkkiä käyttäny enkä käytä.
  Paitsi tätä pinssiä.
  Kiitos 🙂

  1. Kiitos! En ole minäkään pinkkiä käyttänyt, millään tavalla päälläni, paitsi nyt tämän pinssin muodossa. t: Kipi 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *