Punk’s not dead!

Punkmuseon avajaisiin tuotiin käsipyyhkeiden, vessapaperien, keksien ja kahvipakettien sekä esinelahjoitustan lisäksi myös kauniita luonnonkukkia maljakossa.

Ei todellakaan ole, kuten tuli eilen todettua. Ehkä välillä hiukan kankeasti ja hitaasti liikkuu, mutta ei missään tapauksessa ole kuollut. Päinvastoin!

Näin todistettiin eilen Punkmuseon avajaisissa. Paikalle tuli runsain määrin erilaisia museosta, avajaisnäyttelystä sekä siitä sun tästä kiinnostuneita punk-konossöörejä, punk-veteraaneja, juuri ns. kukkaan puhjenneita punk-nuoruuksia sekä yleisesti ottaen kaikenlaista, ikäistä ja oloista yleisöä. Ja ihan helvetisti näitä tulikin!

Jos odotuksemme olivat tällaiset (kuvittele, että kättä, jonka rystysiin on tatuoitu sana punk, pidetään metrin korkeudella maasta), niin ne ylitettiin reippaasti. Tuo kuvitteellinen käsi pitäisi nostaa kattoon asti kuvatessa toteutumaa. Heti avaamisesta lähtien (joka tapahtui 11:50, sillä olemmehan punk ja voimme tehdä mitä haluamme!) tupa oli täysi ja hiljaisimmillaankin tila oli lähes täynnä. Tukkimiehen kirjanpidolla toteutettu kävijälaskenta romahti heti alkuun, koska kynää ei pystynyt liikuttamaan tarpeeksi nopeasti.

Viimeiset kävijät päästimme sisälle jo sulkemisajan jälkeen heidän kolkutellessaan ovella. Sillä, kuten jo aikaisemmin sanoimme olevamme punk, voimme tehdä myös näinkin. Kiitos näille viimeisillekin vieraille käynnistänne!

Hokemistahan tämä on ja rautalangan taivuttelua, mutta kiitoksia ei voi sanoa koskaan liikaa. Tai no, yleensä ei. Ei ainakaan tässä tapauksessa: KIITOS kaikille työntekijöille, aktiiveille, jäsenille, some-peukuttajille, hymyilijöille, tavaralahjoittajille, selkään taputtajille ja muille mielessäänkin kannustajille. Teidän ansiostanne Punkmuseo nyt avattiin ja teidän ansiostanne ovet tulevat pysymään auki, tämän kesän ja jatkossakin. Tämä on teidän museonne, teidän Punkmuseonne!

Punk ei tosiaankaan ole kuollut!

2 ajatusta aiheesta “Punk’s not dead!”

  1. Todella tärkeää hommaa teette ja jatkellaan yhteistyössäkin toivottavasti! Punk on parasta!

    T: Ämö ja HKI Skepu Fest -porukka!

    1. Kiitoksia! Ja muista, että sinä olet osa tätä, yhteisöä, ja siten myös tekemässä tätä!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *