Rebellioniin punkkaamaan!

Olet varmaan ollut tilanteissa, kun kaveripunkkareiden katse on hakeutunut kaukaiseen horisonttiin ja he ovat alkaneet kaihoisalla äänellä muistella matkaansa mystiseen Rebellioniin, jonne jokin vetää joitakin vastustamattomasti vuosittain, kuin sopuleita pohjoiseen. Nyt voit itsekin kokea tämän Atlantiksen kaltaiseen maineeseen kohonneen festarin kun Punkmuseo ja Elmu ry yhdessä järjestävät ryhmämatkan Rebellion-punkfestarille Blackpooliin Englantiin 2.8-7.8.2023.

Rebellion pidetään Blackpoolin lomakaupungissa Pohjois-Englannissa ja on suurin itsenäinen punk- & alternativefestari. Rebellion festari tunnettiin aikaisemmin nimellä Holiday in The Sun ja Wasted, festarilla on jo yli 25 vuoden perinne.

Tänä vuonna esiintymässä on mm: Die Toten Hosen,  New Model Army , The Exploited,  Anti Nowhere League, Bad Manners, The Dickies ,The Slackers, UK Subs ja näiden lisäksi  n.150 esiintyjää. Tämän hetkisen vahvistetun esiintyjälistan löydät täältä: https://www.rebellionfestivals.com/line-up

Järjestettävä Rebellion 2023 -ryhmämatkan kustannus olisi valitusta majoituksesta riippuen 1070,- – 1200,-/henkilö ja hinta sisältäisi tietenkin festarilipun sekä Finnairin lennot, majoituksen ja bussikuljetukset. Finskin lennot olisivat suorat Manchesteriin (lähtö Helsingistä 2.8. klo 8.20 ja paluu Helsinkiin 7.8 klo 22.30). Blackpoolin ja Manchesterin välit kuljettaisiin omalla bussilla. Majoitus tulisi olemaan President-nimisessä hotellissa ihan rannan tuntumassa.

Ennakkoilmoittautumisia otetaan vastaan osoitteessa matkailu@elmu.fi  1.3.2023 asti, paikkoja rajoitetusti. Laita viestin otsikkoon teksti ”Rebellion”.

Ennakkoilmoittautuminen on alustava ja sitova vasta ensimmäisen maksun yhteydessä, reissun osissa maksaminen on myös mahdollista ja tästä tulee tietoa jokaiselle ilmoittautuneelle. Matka järjestetään, mikäli riittävän suuri porukka saadaan kasaan.

Lisätiedot Rebelllion festarista : https://www.rebellionfestivals.com/

Lähteäkö vai eikö lähteä? Jos olet edes joskus harkinnut, että pitäisi lähteä, niin tämän parempaa tilaisuutta toteuttaa tuota unelmaa ei ole, eli ilmoittaudu mukaan!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *