www.ramopunk.com

 

 

Debbie

Laulu –Outi Söderholm

Kitara ja laulu –Miika Söderholm

Kitara –Marko Kantola

Rummut –Jaakko Slotte

Basso –  Murkku

Vuonna 2004 perustettu Debbie oli aluksi Blondie-cover –yhtye, joka oli Pojat solistinaan Outi. Pian kuitenkin Miika ja Outi alkoivat tehdä biisejä yhdessä ja osallistuivat niillä vuoden 2005 Ramoviisuihin. Voittoa ei tullut, mutta biisit olivat hyviä ja niitä syntyi kokoajan lisää. Yksi biiseistä,  ”Surffilautalla Tallinnaan”, julkaistiin Woimasoinnun 1-2-3-4 –kokoelmalla. Nyt oli saatava äkkiä bändi kasaan, eikä siihen kauan mennytkään, kun rumpaliksi löytyi Jaakko sekä Pojat-yhtyeestä toiseen kitaraan Marko ja bassoon Paavo. Keikkoja on ollut muutama vuoden 2005 aikana.  

 

Ramopunk-uutiset 10.4.06, 23.5.06

Debbie levyn teossa

Ramopunk-uutisten juttuja Debbiestä levyä tekemässä löytyy täältä.

Ramopunk-uutiset 6.3.06

Esittelyssä Debbien basisti Murkku

Lue Debbien Murkkua  käsittelevä Ramopunk-uutisten juttu täältä.

Näytteitä Debbien demoista

Nyt tarjolla näytepätkiä kolmesta Debbien demobiisistä Äkkilähtö, Kallen kamalat kalapuikkoviikset ja Mikä sen nimi oli? Käykäähän kuuntelemassa:

Äkkilähtö

Kallen kamalat kalapuikkoviikset

Mikä sen nimi oli?

(28.6.05)

Ramopunk-uutiset 23.6.05

Kuuntelinpa Debbien demoja

Lue Debbien-demoja käsittelevä Ramopunk-uutisten juttu täältä.

The Odorants-rumpali Debbieen

Debbien kokoonpano on nyt selkiytynyt. Bändissä soittavat Pojat -yhtyeestä tutut Miika, Paavo ja Marko.  Rumpaliksi on värvätty The Odorants ja The Romes-yhtyeistä tuttu Jaakko Slotte. "Parin treenikerran perusteella voisin sanoa, että hyvältä vaikuttaa, toteaa bändin laulaja Outi. (Ramopunk-uutiset 27.5.05)

Debbie siirtyy suomenkieleen

Semifinaalissa joulukuussa 2004 ensi esiintymisensä tehnyt Debbie vaihtamassa laulukieltä englannista suomeen. 

Ei ole Debbiessä muutenkaan oltu toimettomana talven aikana, vaikka keikkoja ei olekaan tehty. Näin kertoo Debbien Outi bändin kuulumisia: " Vaikka Kesä on käsillä ja biisejä on nyt tehty valtavalla innolla. Biisit noudattavat tuttua kaavaa: Hauskaa pidetään ja biisit ovat riittävän lyhyitä ja nopeita. Yksi biisi tosin kestää 5 minuuttia, joten sen aikana voi kätevästi käydä jääkaapilla, baaritiskillä tai ottaa torkut. Kieleksi valitsimme suomen ja boonuksena täytyy mainita, että sanoituksista löytyy naisnäkökulmaa. Bändin kokoonpano alkaa pikkuhiljaa hahmottua, joten ehkä pikapuoliin pääsemme treenikämpälle ja sieltä joskus keikalle." (Ramopunk uutiset 26.4.05)