Ramopunkit keikoilla

Takaisin Ramopunkit keikoilla sisällysluetteloon

Simerock, Rovaniemi  11.7.09

Pojat

Miika:

Haukivuori - Rovaniemi turnee osa 2

Lue aluksi 

Ramopunk-piknik & Hummeripoika Rock -keikkaraportista

Haukivuori - Rovaniemi turnee osa 1

Rovaniemelle saavuttiin neljän kieppeillä iltapäivällä ja keikka alkoi klo 18.10. Lava oli vetten päällä ja katsomo rannalla. Keikka oli "ihan jees".

Simerockissa oli kyllä aika mielenkiintoinen kattaus noin muuten. Oli Pete Parkkosta ja Paula Koivuniemeä ja death metallia. Itse lähdin keikan jälkeen hotelliin, Kaide ja Sami jäivät bailaamaan. Oli tarkoitus käydä ruiskussa ja juoda pari bisseä ja lähteä sitten iltaklubille mutta paskan marjat, kyseisten aktiviteettien jälkeen nukahdin autuaaseen uneen.

Aamulla olinkin sitten aika tyytyväinen itseeni, joku oli pirteä, mutta jotkut ei! Kun sain viimein potkittua tenupetterit liikenteeseen olikin 674 kilometriä kotimatkaa edessä. Juuri kun olimme lähdössä Pohjanhovin edestä pelmahtivat Klamydia -miehet paikalle ja olihan heidän kanssaan vaihdettava sananen. Miehet olivat ajaneet bussillaan yötä myöten Haukivuorelta Rovaniemelle. 

Orivedellä oli sauna lämmin ja takapuoli hellänä. Sami lähti vielä junalla kotiin Helsinkiin kun oli työpäivä maanantaina. Poikarukka. Kaide jäi sentään yöksi.

Että semmosta se oli. Piknikki jäi sattuneesta syystä valitettavasti kokematta. Trippimittariin kertyi 1450 kilometriä. Tämä kahden vuorokauden sisällä. Huh huh.

Miika (Pojat)

Pojat soitti Sime Rockissa näin:

Ketä sä rakastat

Mari on förbi

Koko kesä

Nojaan kadun kulmaan

Lehmät lentää

Kylätie

Tyttö

Sit-down tragiikkaa

Lottovoitto

Palaset

Herra Postimies

Pala maata hautausmaalta

Veikkaat vaan

Nuori Pölvästi

Punkkari

Yö-yhtye

Eka kerta

Mä uskon meihin

 

Kävijälaskuri