Me

Yhdistyksen nimi on Suomen Punkmuseon kannatusyhdistys ry, tuttavallisemmin Punkmuseo. Yhdistyksen tarkoituksena on vaalia, tallentaa sekä tuoda esille suomalaista punkkulttuuria, kaikissa erilaisissa muodoissa tai erilaisin tavoin.

Yhdistyksen perustivat 6.11.2021 Oodi-kirjastossa Helsingissä Harri Ahola, Ari Enqvist, Anu Hyle, Kari Hyle (Näkä), Miika Karjalainen, Timo Kiippa (Kipi), Virpi Kytöaho (Hilu), Ari Lahti, Pasi Nikander (Panda), Jukka Palm (Pami) ja Ulla Salovaara. Lisäksi perustamistilaisuuteen osallistui pari muutakin henkilöä, mutta eivät perustajien ominaisuudessa.

Perustamiskokouksen yhteydessä valittiin Punkmuseolle ensimmäinen hallitus (kaudelle 2021:n jämät – 2022) ja sen jäseniksi valittiin:

Kari Hyle (Näkä) – rahastonhoitaja
Miika Karjalainen – sihteeri
Timo Kiippa (Kipi) – hallituksen puheenjohtaja
Pasi Nikander (Panda)
Jukka Palm (Pami) – varapuheenjohtaja

Kunhan saamme verkkosivut (siis nämä sivut joita juuri luet) kuntoon, niin ryhdymme silloin toteuttamaan myös perustamiskokouksessa luvattua avoimuutta eli tätä kautta tulee löytymään myös kaikkien kokousten tiedot, päätökset sekä taloustiedot yms.

Tiedotamme aktiivisesti hallituksen kokouksista, koska niihin on kaikilla jäsenillä vapaa pääsy ja osallistumisoikeus. Teknisesti hallitus on päätösvaltainen ja kantaa vastuun, mutta koko yhdistyksen perustavana ajatuksena on se, että jokainen joka haluaa, voi osallistua ja saada äänensä kuuluville. Näihin kokouksiin on myös etäosallistumismahdollisuus. Kokousten ajankohdat sekä käsiteltävät asiat tiedotetaan jäsenistölle sähköpostin välityksellä.

Teksti päivitetty 10.4.2022 Kipi/Punkmuseo