Yhteystiedot

Punkmuseon on avoinna jokainen maanantai (arkimaanantaisin) klo 13-18 välisen ajan. Tällöin Punkmuseolla voi tulla vapaasti käymään ja tutustumaan pieneen vaihtuvaan näyttelyyn sekä Punkmuseon toimintaan. Jäsenet voivat hyödyntää Punklioteekin tarjontaa. Tilojemme sijainnista johtuen ulko-ovi on lukittu, joten soita saapuessasi ulko-ovesta löytyvään numeroon (löytyy myös alta), niin tulemme päästämään sinut sisälle. Tervetuloa!

Tilamme sijaitsevat Elmun Tulppiksella osoitteessa

Tulppis
Tulppakuja 4
00880 Helsinki

Puhelin 040-8103552

Olemme siirtämässä postinkulkua myöskin tiloihimme ja mikäli haluat lähettää meille postia, niin kauan kuin tämä teksti on täällä, paras tarkistaa postitusosoite sähköpostilla osoitteesta punk@punkmuseo.fi ennen lähetyksen postiin tyrkkäämistä.

Jäsenet ovat tervetulleita käymään Punkmuseon tiloissa niin halutessaan. Olemme pääsääntöisesti paikalla ma-ke klo 9-17 välillä. Käynnistä on paras sopia kuitenkin etukäteen, jotta ei tarvitse turhaan oven takana kolkutella. Lähetä siis viestiä meille (punk@punkmuseo.fi) mikäli haluat tulla käymään ja tutustumaan käytännön arkistointiin ja sen sellaiseen.