Jäseneksi

Jäsenedut

Perusetuna henkilöjäsenille tulee olemaan ilmainen pääsy Punkmuseon järjestämiin tilaisuuksiin ja paikkoihin, mukaan lukien Punkmuseo, kun se aikanaan avautuu. Tämän lisäksi tarkoituksena on tuoda myös muitakin etuja jäsenille, oli ne sitten alennuksia jonnekin tai jotain muuta kivaa ja jännää. Tällä hetkellä alennuksia tai etuja tarjoavia tahoja ei ole kun muutama ja itse museotilakin vielä tulevaisuudessa, mutta pikku hiljaa tässä edetään.

Fyysinen jäsenkortti on juuri sellainen kuin sen pitäisikin tässä touhussa olla eli Punkmuseo-rintamerkki. Naapurin mummokin, juuri se joka katsoi ennen pitkin nenänvartta kaikkien punkkareiden suuntaan, on kateellinen. Digitaalinen jäsenkorttikin ehkä joskus tulee, tai sitten ei.

Tällä hetkellä jäsenmaksu ei tuo juuri muuta kuin lupauksia, uskoa ja toiveita, sekä mahdollisuuden olla mukana luomassa jotain uutta, monessakin mielessä ainutkertaista suomalaisen kulttuurin alueella. Samalla periaatteella kuin mistä aikoinaan itse punk ponnisti: me haluamme, joten me myös voimme!

Mitä se maksaa?

No ei paljon mitään: Henkilöjäsenmaksu kalenterivuodeksi 2024 on 10-100 euroa eli vähintään 10 euroa. Mikäli haluaa, niin enemmänkin voi ja saa maksaa, mutta ei ole pakko eikä velvoite.

Jäsenyyden uusiminen 2024

Pyydämme olemassa olevia jäseniä uusimaan jäsenyytensä maksamalla jäsenmaksunsa alla olevan maksuohjeen mukaisesti tammikuun loppuun mennessä. Jäsenkaavaketta EI tarvitse uudelleen täyttää. Tammikuun lopun jälkeen jäsenyyden uusimatta jättäneet poistetaan jäsenrekisteristä.

Kuinka liityn jäseneksi?

Täytä alla oleva kaavake ja maksa haluamasi jäsenmaksun summa tilille FI66 4730 0010 5846 87 ja käytä maksuviitettä 1232.

Yhdistyksen sääntöjen mukaan yhdistyksen hallitus hyväksyy jäsenet. Yhdistyksen hallitus on tehnyt päätöksen, että kaikki yhdistyksen säännöt hyväksyneet (muistathan tutustua sääntöihin!!) sekä jäsenmaksun maksaneet voivat liittyä yhdistyksen jäseneksi. Yhdistyksen hallitus varaa oikeuden hylätä jäsenhakemuksen perustelluista syistä ja tällöin maksettu jäsenmaksu palautetaan.

Jäsenhakemus

Täyttele hakemus ja paina ”Lähetä”. Risuaidalla (#) merkityt ovat pakollisia. Lomake ei lähde eteenpäin ellei niitä kaikkia ole täytetty.

Lähettämällä Jäsenhakemuksen hyväksyt myös yhdistyksen Säännöt, joten lue ne huolella ennen Jäsenhakemuksen lähettämistä. Voit lukaista myös Jäsenrekisterin tietosuojaselosteen.