Radio

Punkmuseolla on kaksi viikoittaista Punkmuseo-radiolähetystä, toinen tamperelaisessa Radio Sohossa ja toinen RollFM:llä. Sohon lähetys raikaa vain internetissä osoitteessa https://radio.gastropubsoho.fi/ joka torstai kello 11-12. RollFM:ssä lähetys on jokainen tiistai-ilta kello 20-22 ja kuunneltavissa Stadissa (Hesat) FM-taajuudella 102.0MHz ja Haapavedellä FM-taajuudella 90.6MHz sekä tietysti myös netissä osoitteessa https://rollfm.fi.

Seuraavat RollFM-lähetykset ovat kuultavissa myös netissä:

RollFM 27.9.2022

Tiistaina tuttuun tapaan Roll fm / punkmuseo kello 20.00 -22.00. Nyt ollaan viimein päästy ulos 80-luvulta. Vieraana Jyväskylässä vaikuttanut Petri Niinisalo, joka valottaa 90-luvun touhuja. Aiheena mm. Minkälaista oli kun toimittiin ”scenenä scenen sisällä” ja hardcore keikkailun näkökulmasta. Tietenkin soitetaan myös aiheeseen liittyvää räväkkää punkmusiikkia.

RollFM 20.9.2022

Punkmuseo-lähetyksessä Roll Fm:llä vierailijana Tommy’s vinylnaut – youtube kanavaa pyörittävä Tommi. Kanava on keskittynyt hardcore-vinyylien esittelyyn. Keskustellaan miten mies on ajautunut moiseen touhuun ja minkälaista palautetta siitä on tullut. Puhutaan myös mikä ajaa ihmisen keräämään hardcore ja iskelmälevyjä.

RollFM 13.9.2022

Tänä tiistaina aiheena punk on kansainvälinen kieli. Miika, Ari ja Pami ruoppaavat eri maiden punkscenejä ja soittavat punkia ympäri maailmaa. Englanti, Ruotsi ja Suomi kierretään tällä kertaa kaukaa.

RollFM 6.9.2022

Tänään Ari ja Miika kertoilevat mitä punkmuseo on tehnyt kesän aikana ja kehottavat tutustumaan punkup-näyttelyyn. Kertoillaan myös kesän kovimmista keikosta, mm. Rebellionista.

RollFM 28.6.2022

Viimeinen Punkmuseon lähetys ennen parin kuukauden taukoa ja hiukan poikkeuksellisempi show luvassa: läsnä on kolme tyyppiä – Ari, Pami ja Kipi – ja reippaan punkinrytkeen ohessa on tarkoitus kurkistaa tämän vuoden ensimmäisen kuuden kuukauden toimintaan, eli eräänlainen puolivuotistoimintakertomus siis. Musiikki on kuitenkin pääasiassa eli se on ainakin laadukkaampaa kuin äijien lässytys.

RollFM 21.6.2022

Tiistaina 21.6. klo 20-22 Rollissa aiheena HOOCEE. Vieraana finnish hardcore 80 -85 lafkaa vahvalla D.I.Y asenteella pyörittävä Sami Hernesaho. Keskustellaan lafkan julkaisuista: miksi näitä vanhoja juttuja pitää julkaista, onko tässä mitään järkeä? ketä kiinnostaa? ja kaikesta muusta mitä tulee mieleen. Tavan mukaan luvassa tuhti annos punkkia ja löysästi asiassa pysyvää juttua.

RollFM 14.6.2022

Rovaniemeläinen Jari Mikkola on tehnyt musaa jo 40 vuotta punkin innoittamana ja vahvalla DIY asenteella: hardcore punkia, indie rockia ja elektropunkia. Mitä kaikkea 40 vuoteen mahtuu? Vieläkö musaa tulee? Punkmuseo-aktiivi Näkä Hylen toimittamassa parituntisessa luvassa runsaasti musiikkia ja mielenkiintoista tarinaa lappilaisesta perspektiivistä.