Kannatusjäsenyys

Punkmuseon kannatusjäsenet

Yritykset ja yhdistykset voivat myös liittyä kannatusjäseniksi. Tällöin vähimmäismaksu on 100 euroa per kalenterivuosi. Kannatusjäsenmaksu tuo kannattajajäsenen nimen esille Punkmuseon valitsemissa paikoissa ja medioissa, vähintään punkmuseo.fi-sivustolla. Kannatusjäsenellä on oikeus osallistua Punkmuseon kokouksiin sekä tuoda esiin mielipiteensä, mutta äänivaltaa kannatusjäsenellä ei ole.

Kannatusjäsenien logoja tms. EI tule näkyville, sillä kyseessä on kannatusjäsenyys, ei sponsorointi. Kannatusjäsenet eivät saa myöskään mitään muita etuja (tällä hetkellä), kuten ilmaisia sisäänpääsyjä tai muuta kivaa, mitä on luvassa henkilöjäsenille. Kannatusjäsenenä olet mukana mahdollistamassa Punkmuseon syntyä ja kehitystä. Emme haluaisi vaikuttaa omahyväisiltä, mutta tuo on mielestämme jo aika pirun iso etu, vai mitä?

Kannatusjäsenyydestä kiinnostuneet voivat lähettää sähköpostia osoitteeseen punk@punkmuseo.fi niin palaamme asiaan käytännön järjestelyistä kuten kannatusjäsenyyden suuruus, laskutus jne.