Hyvää säröä Punkmuseon demografiaan

Hyvää säröä Punkmuseon demografiaan

Tutkimme työntekijöidemme taustat tarkkaan, emmehän halua salahippejä tai -teddyjä joukkoihimme soluttautumaan. Ja koska olemme edistyksellisiä, käytämme myös tietokoneita ja tekoälyä apuna. Joten, hakemusvaiheessa oli tarve tsekata mitä tietsikka sanoo Anna Pajalasta:

ChatGPT:

”Valitettavasti minulla ei ole tietoa henkilöstä nimeltä Anna Pajala, joka olisi erityisen tunnettu tai julkisuudessa esiintynyt ennen tietoni katkaisukohtaa tammikuussa 2022. On mahdollista, että hän on joku yksityishenkilö tai jolla ei ole ollut laajaa julkista huomiota tai merkitystä tiedotusvälineissä tai muilla julkisilla foorumeilla. Jos hän on tullut julkisuuteen tai saavuttanut merkittävyyttä tiedonkatkoni jälkeen, en valitettavasti voi antaa siitä tietoa.”

TIETOkone… pah… tekoÄLY … ihanko tosi… Joten, paras oli kysyä suoraan Annalta:

Anna Pajala:

”Oon Anna, tykkään innostumisesta, kaikenlaisesta diy-puuhastelusta ja musiikkimaailman tasa-arvoistamisesta. Katu-uskottavin punk-hetkeni on ollut kesken oman keikan Vastavirta-klubin lavalle oksentaminen.”

Hienoa. Asiaa. Paikka on sinun! Toivotetaan tervetulleeksi uusi arkistopunkkarimme Anna!! Hänet tavoittaa osoitteesta, joka on muotoa etunimi@punkmuseo.fi.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *