KIITOS!

punkmuseo-jasen

Vuosi sitten parikymmentä vanhempaa ja nuorempaa punkkaria kokoontui keskustelemaan punkkulttuurista ja sen säilyttämisestä Oodi-kirjastoon Helsingissä. Ajatukset olivat kaikilla samansuuntaiset ja päätettiin lähteä tavoittelemaan oikean, fyysisen Punkmuseon perustamista.

Suomen Punkmuseon kannatusyhdistys ry:n perustamiskokouksen jälkeen kaikki suuntasivat omia reittejänsä pitkin Kaapelitehtaalle Broken Bones -festivaaleille. Oli aika juhlia, sekä aloitettua polkua että vanhojen ja nuorien punkkareiden kansoittamaa festivaalia.

Nyt meitä on kolmisen sataa!

Tähän vuoteen on mahtunut paljon hienoja juttuja ja lisää on luvassa. Kaiken tämän ovat mahdollistaneet te, jäsenet, sekä muut toimintaamme tukeneet ja kannustaneet ihmiset ja tahot.

Kaikki on edennyt huomattavasti nopeammin kuin olisimme voineet toivoakaan. Käymme jo vakavia keskusteluita tuon oman museon paikasta ja sen avaamisesta. Mikäli nämä keskustelut johtavat positiiviseen lopputulokseen, Punkmuseo avaisi ovensa alkuvuodesta 2023. Arvaa jännittääkö?

Riippumatta siitä, avaisimmeko ovet jo joidenkin kuukausien päästä vai myöhemmin, epämääräisessä tulevaisuudessa, kaikista hienoin tavoite on jo saavutettu: yhdessä tekeminen.

Olemme tehneet asioita, koska olemme halunneet tehdä näitä asioita. Ja olemme tehneet niitä itse, riippumatta siitä olemmeko mitenkään päteviä tai ”saisimmeko” tehdä sitä tai tätä. Kaikki näyttelyt, digitaalinen arkisto, kirja, radio-ohjelmat, keikat jne. ovat syntyneet ja tehty koska olemme näin halunneet tehdä. Ja olemme tehneet ne yhdessä!

Joten, kiitos kaikille jäsenille sekä muille, reunamilla roikkuville kannustajille ja meitä tukeville. Teidän ansiostanne olemme päässeet tähän pisteeseen ja teidän ansiostanne, avullanne ja teidän vuoksenne tulemme tekemään vielä paljon hienoja asioita. Sekä avaamaan Punkmuseon ovet.

Kiitos!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *