Kirjasto on punk

Kirjastot ovat aina olleet kivoja paikkoja. Paitsi ehkä silloin nuorempana, kun niistä ajettiin pois, muka metelöitiin tai jotain. -tun esihistorialliset hipit, ymmärtäneet mitään, aina meitä sorretaan!

Kirjastot ovat hienoja laitoksia ja paikkoja, ilman niitä Punkmuseon toiminta olisi huomattavan paljon suppeampaa ja vaisumpaa. Joten, mitäs jos jeesattaisiin hiukan näitä rahapulassa kituvia kansan sivistyksen, ja Punkmuseon näyttelyiden, kehtoja?!

Lahjoita haluamallesi kirjastolle Minäkin olin siellä -kirja! Homma toimii helposti ja nätisti: maksa kaksitoista (12,-) euroa marraskuun loppuun mennessä tilille FI66 4730 0010 5846 87 ja kirjoita viestikenttään kirjaston tiedot (eli nimi ja osoite), jonne haluat kirjan toimitettavan. Joulukuun alussa postitamme kaikki tilatut kirjat ja mukana menee pieni lappunen, missä kerromme, kuka lahjoitti kirjan.

Helppoa kuin kolmen soinnun punkbiisin teko! Saat halvalla lahjoitettua kirjan kansan lukuintoisten ahnaisiin käsiin sekä itsellesi pyhimyksen sädekehän, joka kantaa ainakin juhannukseen asti. Kun raha Punkmuseon tilille kilahtaa, kirja kirjastoon vilahtaa.

Joten, älä turhaan odota marraskuun loppuun asti vaan toimi nyt, niin et ehdi katua ja perua. Voit myös tietenkin tilata kirjan myös itsellesi tai vaikka koko suvulle: https://www.punkmuseo.fi/julkaisut/minakin-olin-siella/

Lukeminen kannattaa aina. Lukeminen on punk. Kirjasto on punk!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *